Marketingový systém řízení podniku - Hrbková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je nahlédnutí do marketingu vybraného podniku a pokus o návrh marketingové strategie. Obsahuje teoretickou analýzu vnějšího i vnitřního prostředí podniku a marketingovému výzkumu. Praktická část je věnována výrobnímu podniku Sklárny Kavalier, a.s. a výrobkům "Simax-fashion".
Marketing system of company management
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Marketingový výzkum; podniky; Sklárny Kavalier