Shakespeare fashioning in Richard III and Macbeth - Pivoňková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá změnami, které byly provedeny v hrách Richard III a Macbeth samotným Shakespearem kvůli dvěma panovníkům, Alžbětě I. a Jakubovi I.
Shakespearovo tvarování Richarda III a Macbetha
Keywords: Shakespeare, William; Macbeth; Richard III.; anglické drama; změny