Grundzahlen im Deutschunterricht - Knězů, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá charakteristikou, tvořením, skloňováním a substantivizací základních číslovek, dále údaji času a letopočtů. předložkami s časovým významem a početními operacemi.
Základní číslovky ve vyučování německého jazyka
Keywords: němčina; výuka; didaktika; číslovky; cvičení