Stanovení technologických časů překládkových operací ve vybraném terminále kombinované přepravy - Černý, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce je zaměřena na zjištění a stanovení technologických časů překládkových operací ve vybraném terminále kombinované přepravy. První část práce se zabývá analýzou přepravy prováděnou kombinovanou přepravou a terminálu kombinované přepravy. Ve druhé části práce jsou uvedeny vztahy pro zjištění a stanovení technologických časů překládkových operací. V poslední části se práce zabývá možností navýšení překládkové kapacity terminálu.
Determination of technological times of transhipment operations in a selected terminal of combined transport
Keywords: kombinovaná přeprava; přeprava; terminál kombinované přepravy; překládací mechanismy; combined transport; transport; terminal of combined transport; translation mechanisms