Jízdní zkoušky motorových vozidel - Herda, Václav (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá metodikou pro měření maximální rychlosti, maximálního zrychlení motorového vozidla a měření dojezdové charakteristiky.
Dynamic road vehicles testing
Keywords: jízdní vlastnosti; zkoušky; rychlost jízdy; měření rychlosti