Řešení úrovňové křižovatky před vjezdem do nemocnice Pardubice v Kyjevské ulici - Jelínek, Leoš (Univerzita Pardubice, 2003)
Tato práce se zabývá řešením křižovatky před vjezdem do nemocnice Pardubice v Kyjevské ulici, která patří svým uspořádáním mezi problémová místa Pardubic.
The solution to the grade crossing in front of the gateway into the hospital of Pardubice in Kyjevská street
Keywords: doprava; miniokružní křižovatka; posouzení kapacity křižovatky; sčítání dopravy; nemocnice Pardubice