Monetární politika Evropské centrální banky - Karliš, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2004)
Strategie monetární politiky Evropské centrální banky a jeí implementace. Charakteristika měnové politiky Federálního rezervního systému. Monetární politika ČNB v integračním procesu eurozóny.
The monetary policy of the European Central Bank
Keywords: monetární politika; Evropská centrální banka; EURO; Česká národní banka