Zhodnocení efektivity přepravy zemědělské techniky pro vybranou společnost - Michalicová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce porovnává přepravu nákladu po silnici s přepravou nákladu po železnici. Důležitými faktory pro porovnání jsou cena přepravy, dodací lhůty a obtížnost objednání. Práce je aplikována na podmínky konkrétní společnosti, která se zabývá prodejem zemědělské techniky. Výsledkem je doporučení nevhodnějšího způsobu přepravy.
Evaluation of effectiveness of agricultural machinery transportation for selected company
Keywords: road transport; rail transport; cargo transport; multi-criteria comparison