Enterokoky v potravinách a ve vodě - Hrdinová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na výskyt enterokoků v potravinách a ve vodě. Autorka se zabývá jejich výskytem a rezistencí vůči antibiotikům.
Enterococci in foodstuffs and water
Keywords: enterokoky; potraviny; znečištění vod; probiotika; mikrobiologie