Peer programy a jejich realizace na ZŠ - Fraňková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se ve své práci zabývá problematikou drogové závislosti a protidrogovou prevencí.
Peer programmes and their realization on the grammar schools
Keywords: Drogy; drogová závislost; prevence; základní školy