Studium vlivu lanthanu na fotokatalytickou aktivitu oxidu titaničitého - Nožka, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá studiem vlivu různého obsahu lanthanu na fotokatalytickou aktivitu oxidu titaničitého.
Study of lanthanum influence on photocatalytic activity of titanium dioxide
Keywords: Titanium dioxide; fotoactivity; lanthanum oxide; oxid titaničitý; fotoaktivita; oxid lanthanitý