Granulovaná hnojiva s pozvolným účinkem - Martinková, Jana (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá mírou ovlivnění rychlosti rozpouštění připravovaných hnojiv použitím granulační kapaliny obsahující pojivo na bázi močovinoformaldehydového kondenzátu.
Controlled release fertilizers
Keywords: Hnojiva; močovinoformaldehydové kondenzáty