Výukové materiály pro žáky 6. ročníku ZŠ s IVP z předmětu Přírodopis - Vajsarová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2024)
Předmětem práce je zpracování výukových materiálů pro žáky 6. ročníku z předmětu přírodopis. Tato práce pojednává o žácích se specifickými poruchami učení s individuálním vzdělávacím plánem. Dále se zaměřuje na práci s žáky s IVP v předmětu přírodopis.
Teaching materials for students with IVP of the 6th grade in elementary school in the subject of Natural History
Keywords: přírodopis; poruchy učení; výuka; natural history; specific learning disabilities; education