Rozvoj cykloturistiky v Českém ráji - Horák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce pojednává o cyklistických trasách a službách pro cyklisty v Českém ráji, České republice a v cizině.
Development of cycling in Český ráj
Keywords: cykloturistika; Cestovní ruch; Český ráj; cyklistické trasy; přeprava