Možnosti purifikace tularemického proteinu IglC a jeho vazebných partnerů - Kubelková, Klára (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá purifikací proteinových komplexů F. tularensis se zastoupením proteinu IglC s využitím imunoprecopitace a afinitní chromatografie. Byla provedena separace komplexů pomocí dvojrozměrné SDS-PAGE elektroforézy. Vybrané proteiny z gelu byly vybrány pro analýzu hmotnostním spektrometrem technikou MALDI-TOF MS nebo ESI Q-TOF MS.
Ways of purification of a tularemic protein, IglC, and its binding partners
Keywords: Francisella tularensis; imunoprecipitace; afinitní chromatografie; Hmotnostní spektrometrie