Bankovní pojištění poskytované Československou obchodní bankou - Koutenská, Lenka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci objasňuje a přibližuje pojmy bankovního pojištění jakožto nového celosvětového trendu moderního bankovnictví. Stěžejní část práce je pak zaměřena na implementaci bankovního pojištění v ČSOB, a.s.
Bank insurance in ČSOB, a.s. bank
Keywords: Bankovnictví; bankovní produkty; pojištění; Československá obchodní banka, a. s.