Kritické zhodnocení nabízených elektronických služeb České pošty, s. p. - Pospíšilová, Milada (Univerzita Pardubice, 2011)
Obsahem bakalářské práce je kritické zhodnocení elektronických služeb nabízených Českou poštou, s. p. Zabývá se analýzou a kritickým hodnocením způsobu nabídky elektronických služeb České pošty, s. p., které jsou nezbytnou součástí cesty k dokonalosti a spokojenosti zákazníků. Obsahuje zjištěné výsledky pozitivního charakteru, ale hlavně poukazuje na chyby a nedostatky poskytování elektronických služeb. Cílem je navrhnout možnosti zdokonalení.
Critical evaluation of the electronic services offered by the state enterprise Česká pošta
Keywords: Česká pošta; E-government; elektronické služby; Czech POINT; electronic services