Efektivní monitoring databáze pro zvýšení výkonnosti IS - Šprync, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh efektivního monitoringu databáze informačního systému pomocí modelování a ověření tohoto návrhu v reálném provozu s použitím nástroje OpenEdge Management. Dále se zabývá problematikou dostupnosti informačního systému a plánováním, jak předcházet výpadkům byznys procesů a informačních a komunikačních technologií.
Efficacious monitoring of database for increasing performance IS
Keywords: monitoring; informační systémy; výpadky; plánování; outsourcing; návrhy; modely; information systems; outages; concepts; models