Analýza municipálních příjmů - Němeček, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je věnována analýze příjmů obce Kropáčova Vrutice v období 2001 - 2011 pomocí regresní analýzy. Zaměřuje se na orgány, samostatnou a přenesenou působnost obce, municipální rozpočet a jeho strukturu. V rámci analýzy municipálních příjmů je naznačen očekávaný výhled na následující dva roky.
Analysis of municipal revenues
Keywords: daňové příjmy; časové řady; municipální příjmy; obce; rozpočet obce; regresní analýza; tax revenues; time series; municipal revenues; municipality; budget of the municipality; regression analysis