Finanční řízení ČSKD - Intrans - Trousil, Jiří (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce pojednává o finančním řízení uvedené firmy v návaznosti na reorganizaci podniku, dále obsahuje analýzu konteknerového vlaku HBCE a konkurence kontejnerové dopravy v ČR.
Keywords: Finanční řízení; financování; investování; ČSKD - INTRANS a.s.; kontejnerový vlak HBCE