Informační systém školícího centra - Kozel, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Obsahem a cílem této diplomové práce bylo vytvoření informačního systému pro školící centrum, který umožňuje administrativní správu činností školícího střediska. Po analýze a vzájemném srovnání SW řešení informačních systému různých školících center byl navrhnut systém a vypracování webové aplikace. Aplikace plní informativní a rezervační charakter centra. Také evidenci dat klientů v systému školícího centra. Hlavní částí je aktuální nabídka a následná rezervace školení registrovanými uživateli.
Information system of training center
Keywords: informační systémy; rezervační systémy; rezervace; školení; kurzy; HTML; CSS; PHP; MySQL; information systems; reservation systems; reservation; training; courses; HTML; CSS; PHP; MySQL