Management rizik výrobní linky chemického niklování - Šilar, Radek (Univerzita Pardubice, 2022)
Předmětem této bakalářské práce je použití metody FMEA a posouzení rizik ve výrobním procesu společnosti SCHOTT CR, s.r.o. V teoretické části práce jsou podrobně rozebrány základní metody managementu rizik, detailněji pak jednotlivé druhy metody FMEA. Praktická část se věnuje analýze současné situace výrobní linky chemického niklování společnosti SCHOTT CR, s.r.o. z pohledu řízení rizik. Data jsou zaznamenána do M-FMEA formuláře. Závěrem jsou navržena opatření pro snížení nejakosti.
Risk management of electroless nickel-plating line
Keywords: FMEA; management rizik; analýza chyb; RPN; FMEA; risk management; failure mode analysis; RPN