Detekce aflatoxinogenních hub v krmivech metodou PCR - Zachová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na využití metody polymerázové řetězové reakce k zpřesnění a urychlení důkazu aflatoxinogenních hub izolovaných z krmiv a přísad do krmiv.
Detection of aflatoxinogenic molds in feeds using PCR
Keywords: Aspergillus spp.; Aspergillus flavus; Aspergillus parasiticus; mykotoxiny; polymerázové řetězové reakce; krmiva