Drogy a toxikomanie : varující projev negativně využívaného volného času mládeže - Řeháková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka svou práci věnuje tématu využívání volného času mladými lidmi a problematice drogové závislosti. Součástí je i drogová prevece.
Keywords: pedagogika; mládež; Volný čas; Drogy; toxikomanie; prevence