Marketingový informační systém ČD, a.s. pro osobní dopravu - Říha, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Marketingový informační systém ČD, a.s. pro osobní dopravu.
Passenger traffic marketing information system of Czech railways, joint stock company
Keywords: marketing dopravy; Informační systémy; České dráhy; osobní přeprava; obchodní politika