Dvoukanálový měřič úrovně - Vagenknecht, Radek (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu nízkofrekvenčního dvoukanálového měřiče úrovně s použitím AVR mikroprocesoru. Teoretická část popisuje principy měření střídavého napětí pomocí analogových a digitálních měřicích přístrojů. Praktická část obsahuje samostatný návrh zařízení, popis programu a ověření funkčnosti.
Dual channel level meter
Keywords: měřič úrovně; mikroprocesor; mikrokontroler; AVR; RMS; digitálně analogový převodník; LCD; level meter; microprocessor; microcontroller; AVR; RMS; digital to analog convertor; LCD