Zajištění a realizace akce v rámci kongresové turistiky - Holomková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2004)
Organizace a realizace kongresové akce, SWOT analýza České republiky jako kongresové destinace.
The arrangement and the implementation of meeting in the scope of congress tourism
Keywords: kongresová turistika; Cestovní ruch; SWOT analýza