Organizace zajištění výluk na síti SŽDC - Procházka, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na organizaci zajištění výluk v České republice, především u největšího železničního dopravce – České dráhy, a.s. V práci je popsán současný stav, požadavky na organizaci, včetně návrhů změn, které by přinesly zlepšení současného stavu.
Organisation and ensuring of railway traffic locking at the network of the RIA
Keywords: railway traffic locking; RIA; railway services; oraganisation; výluky; SŽDC; železniční doprava; organizace