Management jakosti podniku - Hauftová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem diplomové práce je problematika managementu jakosti v podniku zaměřená na oblast hodnocení spokojenosti zákazníků a nákladů, které se vztahují k jakosti. První část práce obsahuje teoretické poznatky získané z odborné literatury, jež se daným tématem zabývají. Je zde pojednáno o pojmu kvality, managementu jakosti, jeho koncepcích a měřeních v jeho systémech, což představuje teoretická východiska pro analytickou část práce. Druhá část práce zahrnuje představení společnosti AGBA, v.o.s. včetně jí uplatňovaného systému managementu kvality. Dále je zde obsažena analýza spokojenosti zákazníků této společnosti a analýza výdajů vztahujících se k jakosti.
Quality management in a company
Keywords: Jakost; management jakosti; spokojenost zákazníků; Náklady; Quality; Quality Management; customers satisfaction; Costs