Přistavování osobních a nákladních vozidel k pravidelnému měření emisí - Bosák, Zbyněk (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýzy emisí vozidel a porovnání výsledků analýzy v závislosti na přístupu k přípravě vozidla do stanice měření emisí SME.
Putting the cars and trucks to regular emission testing
Keywords: Emise; měření emisí; výfukové plyny; analýza měření; vyhodnocení