Ekonomické zhodnocení dopravní obslužnosti průmyslové zóny Černá za Bory - Lehká, Andrea (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá otázkou dopravní obslužnosti průmyslové oblasti Černá za Bory, která je zajišťována Dopravním podnikem města Pardubic, a.s. Na základě analýzy jsou navrhnuty možné změny v řešení dopravní obslužnosti, které povedou ke zlepšení současného stavu. Součástí práce je také ekonomické zhodnocení navrhnutých opatření.
Economic evaluation of transport services in the industrial area Černá za Bory
Keywords: veřejná osobní doprava; dopravní obslužnost; městská hromadná doprava; autobusové linky; průmyslová zóna; dopravní podnik; public passenger transport; transport services; urban mass transportation; bus line; industrial area; transport company