Vliv konzervační metody dle Miguense na vlastnosti sbírkových kmenů mikroskopických hub - Karbanová, Kristina (Univerzita Pardubice, 2006)
Vliv konzervační metody dle Miguense na vlastnosti sbírkových kmenů mikroskopických hub (10 kmenů kvasinkových hub, 9 kmenů vláknitých hub).
Effect of conserving method according to Miguens on characteristics of collected strains of microscopic fungi
Keywords: kvasinky; vláknité houby