Tvorba ICC profilů digitálních fotoaparátů - Němec, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá postupy, jak vytvářet ICC profily pro různé digitální fotoaparáty a RAW konvertory.
ICC profiles for still digital cameras
Keywords: ICC profily; digitální fotoaparáty