Hodnocení přínosů jednotlivých typů produkce vybraného podniku - Kubelková, Jana (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem bakalářské práce je hodnocení výnosnosti jednotlivých produktů v podniku První zemědělská Tuněchody a. s. Autorka bude produkty hodnotit pomocí krycího příspěvku. Teoretická část se zabývá pojmy obchodní strategie, náklady a výnosy, hospodářský výsledek společnosti, krycí příspěvek, sortiment produkce.
The different types of benefits assesment of the selected production
Keywords: obchodní strategie; náklady a výnosy; hospodářský výsledek společnosti; krycí příspěvek; sortiment produkce; commercial strategy; costs and benefits; economic result; the cover; sortiment production