Reforma veřejné správy v České republice v 90. letech 20. století a na počátku 21. století - Foltýnová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je pojata jako nástin vývoje reformy veřejné správy v České republice.
The reform of public administration in the Czech republic in 1990s of the 20th century and in the beginning of the 21st century
Keywords: Česká Republika; reforma systému; Státní správa; samospráva; veřejná správa