Zefektivnění dopravní obslužnosti regionu Lysecko ve vazbě na systém PID - Mejzr, Marek (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza dopravní obslužnosti regienu Lysecko, návrhy na zefektivnění dopravní obslužnosti ve vazbě na systém PID, technologické a ekonomické zhodnocení návrhů.
Making the transport service more efficient to PID system
Keywords: Dopravní obslužnost; osobní doprava; Pražská integrovaná doprava