Zavádění systému environmentálního managementu dle ISO 14001 - úvodní environmentální přezkoumání - Čížek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá úvodním environmentálním přezkoumáním, jehož účelem je posoudit stupeň připravenosti společnosti MEDTEC-VOP, spol. s r.o. pro zavedení a následnou certifikaci systému managementu ochrany životního prostředí dle mezinárodní kriteriální normy ISO 14001. Předmětem této zprávy je tedy zvážit všechny environmentální aspekty organizace, zhodnotit plnění požadavků příslušných právních předpisů a zmapovat nedostatky v současném řízení ochrany životního prostředí. Rovněž je posuzována možná využitelnost již fungujícího systému managementu jakosti pro vytvoření integrovaného systému řízení podniku.
Implementation of environmental management system to ISO 14001 - initial environmental review
Keywords: Životní prostředí; přezkoumání; Environment; Management; review