Ošetřovatelský proces u dítěte s diagnózou Kartagenerův syndrom - Dimovová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2005)
Tématem práce je ošetřovatelský proces u dítěte s diagnózou Kartagenerův syndrom. První část práce je zaměřena na popis patofyziologie nemoci, na její diagnostiku, terapii a prevenci. V druhé části je uvedena kazuistika a rozpracován ošetřovatelský proces.
The nursing process of the child with Cartagener's syndrom
Keywords: Kartagenerův syndrom; dýchací systém; srdeční vady; Ošetřovatelská péče; léčba