Studium transportních a termoelektrických vlastností sloučeniny CuInTe2 dotované rtutí - Dvořáková, Romana (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je věnována studiu transportních a termoelektrických vlastností sloučeniny CuInTe2 dotované rtutí. Popisuje, jak se s rostoucí koncentrací rtuti ve vzorcích mění jejich elektrická vodivosti, Seebeckův koeficient, tepelná vodivost a Hallův koeficient.
Název tématu v angličtině: Study of transport and thermoelectric properties of Hg-doped CuInTe2
Keywords: CuInTe2; dotování; rtuť; termoelektrické vlastnosti; transportní vlastnosti; doping; mercury; thermoelectric properties; transport properties