Strukturní změny IgG a jejich vztah k autoimunitním chorobám - Ježová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o strukturních změnách imunoglobulinu (IgG), a jejich vztahu k autoimunitním nemocem.
Structural changes of IgG and their association with autoimmune diseases
Keywords: klinická biochemie; imunoglobuliny; imunita; nemoci; struktura