Celkový profil mikroregionu Svitavsko - Tomšíčková, Romana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá problematikou spolupráce obcí. Formálně se bakalářská práce dělí do dvou částí. První část stručně charakterizuje veřejnou správu u nás. Ve druhé části je charakterizován a analyzován vybraný mikroregion.
Total profile of the Svitavsko microregion
Keywords: Public Administration; community; Cooperation; Svitavsko; SWOT analysis; obce; Spolupráce; Svitavsko; SWOT analýza; veřejná správa