Krizový management Českého rozhlasu - Bláhová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se zabývá problematikou krizového managementu Českého rozhlasu, navrhuje krizová řízení pro případ hrozby teroristického útoku na Český rozhlas a opatření pro lepší stabilitu managementu podniku.
Crisis management in Czech radio
Keywords: Management; Krizové řízení; Český rozhlas; krizové situace; krizové plánování