Koncept Smart City města Břeclav - Šmerda, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá konceptem Smart City ve vybraných oblastech města Břeclav. Teoretická část definuje Smart City, jeho cíle a čtyři vybrané oblasti. V analytické části zjišťuje současný stav implementace vybraných technologií ve městě. Ve třetí části se zabývá návrhem nových řešení ve vybraných oblastech.
Smart City concept of Břeclav
Keywords: Smart City; Břeclav; elektromobilita; komunikace s občany; inteligentní dopravní systémy; parkovací systém; Smart City; Breclav; electromobility; communication with citizens; intelligent transport systems; parking system