Identität und Unterschiede der Grenzbewohner am Beispiel der tschechisch-österreichischen Grenze - Kubišová, Alexandra (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce je věnována tématu zkoumání česko-rakouských vztahů v době předválečné až do současnosti. V praktické části zpracovávám vyprávění nejstarších obyvatel o této době.
The identity of the population of the Czech-Austrian border region and its variations
Keywords: österreichischen-tschechisch geschichte; projekten uber österreichischen-tschechischen Nachbarschaft