Vývoj makroekonomických ukazatelů České republiky v letech 1993-2001 - Dokulilová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá vývojem základních makroekonomických ukazatelů ČR v letech 1993-2001 a porovnává je s indikátory vybraných postkomunistických zemí.
Development of the Czech republic's macroeconomic indicators in 1993-2001
Keywords: makroekonomika; Česko; ekonomický vývoj; Nezaměstnanost; Platební bilance