Rozbor faktorů ovlivňujících leteckou dopravu - Mikuta, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Úvod práce je zaměřen na popis principů systému letecké dopravy, na který navazuje rozbor faktorů, které svým působením ovlivňují leteckou dopravu. Na problematiku těchto faktorů je pohlíženo převážně z pohledu leteckého dopravce. Závěr práce je věnován analýze současného stavu v ČR s ohledem na výše zmíněné faktory. Výsledkem práce je návrh produktu leteckého dopravce založený na marketingovém průzkumu.
Analysis of factors which affects air transport
Keywords: letecká doprava; ekonomické faktory; organizační faktory; technologické faktory; air transport; economical factors; organizational factors; technological factors