Vnitřní audit ve vybraném podniku - Kořínek, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá interním auditem. V teoretické části se práce zaměřuje na jednotlivé druhy interních auditů, seznamuje čtenáře s jeho vývojem i se základními pojmy. V praktické části je stručně představena společnost A. Uveden je způsob, jakým jsou zde zajišťovány služby interního auditu. V závěru práce autor navrhuje způsob provedení interního auditu procesu poskytování úvěrů formou kreditní karty prostřednictvím obchodního místa. Na základě získaných informací je popsán průběh konkrétního auditu a dále jsou navržena možná zlepšení tohoto procesu.
Internal audit in selected company
Keywords: Interní audit; kreditní karta; riziko; standardy; banka; auditorská zpráva; Internal audit; credit card; risk; standards; bank; audit report