Životní cyklus informačního systému - Baťková, Iva (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá životním cyklem informačního systému. Cílem práce je popsat jednotlivé etapy životního cyklu IS vybraného podnikatelského subjektu. Autor práce se zaměří na popis životního cyklu od prvotních analýz, návrhu možných řešení, implementaci až po samotné uvedení IS do provozu. Součástí práce bude také závěrečné zhodnocení jednotlivých etap.
Life cycle of information system
Keywords: informační systémy; životní cyklus informačního systému; data; databáze; use case diagram; information systems; life cycle of information system; data; database; use case diagram