Management neziskové organizace Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR - Zralý, Antonín (Univerzita Pardubice, 2004)
Popis managementu obecně, který je dále rozpracován do podmínek neziskového sektoru. Management Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR - organizační struktura, plánování, získávání finančních prostředků, marketing a kontrola.
Management of nonprofit organization Union of the deaf and hard of hearing in Czech republic
Keywords: plánování; Management; fundraising; Neziskové organizace; sociální služby; neslyšící; tělesně postižení