Společenská odpovědnost vybraného podniku chemického průmyslu - Klepal, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je vypracována na téma Společenská odpovědnost podniků chemického průmyslu v ČR. Tato práce se zabývá společenskou odpovědností firem v historickém kontextu, vymezením tohoto pojmu, oblastmi společenské odpovědnosti, aktivitami, přínosy a normami společenské odpovědnosti. Výzkumná část práce je zaměřena na přístup firem ke konceptu společenské odpovědnosti
Social Responsibility of Chemical Industry Enterprises in the Czech Republic
Keywords: společenská odpovědnost firem; odpovědnost ekonomická; odpovědnost sociální; odpovědnost environmentální; stakeholder; corporate social responsibility; economic responsibility; social responsibility; environmental responsibility